Comet party Groovehouse módra!


Judy imádja a rajongóit!

A Groovehouse méltó módon ünnepelte meg nyárbúcsúztató klubtalálkozójuk keretein belül a negyedik Comet gömbjüket! Judy és Zsolti számára nagyon fontosak a rajongóik és a tiszteletükre egy hatalmas partit szerveztek ahol a zenekar másfél órás élő koncertet is adott.

Az együttes elmondása szerint azért tartják fontosnak az ilyen jellegű találkozóikat rajongóikkal, mert is sokkal személyesebb velük a kapcsolatuk, mert a fellépések után nem mindig adódik lehetőség beszélgetésekre vagy akár közös bulizásra.

Sok éves hagyomány ez már a Groovehousenál és évről évre gyarapodik a létszám. Most volt viszont az első alkalom, hogy videoblog is készült az eseményről, amit hamarosan az internet lehet megtekinteni. Judy egyébként minden rajongójával tartja a kapcsolatot az együttes hivatalos fórumán és igyekszik mindenkinek választ adni kérdéseire! Judy véleménye szerint sokat köszönhet az együttes hűséges rajongóinak és erről sosem szabad megfeledkezni!

A Groovehouse hamarosan stúdióba vonul, hogy megkezdje hatodik nagylemeze munkálatait! A tervek szerint még 2009-ben napvilágot is lát az új album!


Comet bulit tart a Groovehouse!


Groovehouse klub!

Groovehouse élő koncert és fantali együtt!

Az immáron már négyszeres Comet díjas együttes újra rajongói találkozót szervez. A mostani találkozó picit rendhagyó lesz hiszen a bulizás mellett ezúttal egy Groovehouse élő koncert is várható. A közönség találkozó alkalmával sok meglepetés lesz és te is felteheted személyesen kérdéseidet a csapat számára. Első kézből tudhatod, meg mire készül a csapat a következő hónapokban, illetve közös fotók elkészítésére is lesz lehetőséget, ha ellátogatsz a Groovehouse Comet bulijára. A helyszín ahol 2008-ban is volt a Mosquito étterem lesz!

IDŐ: 2009 szeptember 4-én

Klubtali: 17:00

Koncert: 20:00

Cím: Mosqiuto étterem 1039 Budapest Rozgonyi Piroska u. 43 http://mosquitoetterem.hu/

Asztalfoglalás: Telefon: 061-242-05-56


Groovehouse életrajz

A Groovehouse 1997 áprilisában alakult. Az akkori együttest 2 fiú alkotta, Miki és Zsolti.Később rátaláltak Judyra, aki szólóénekesnőként már hallatott magáról a könnyűzene világában.>>

 


Groovehouse lemezek:

Az eddig megjelent kiadványok a következők:

Ébredj mellettem
Elmúlt a nyár
Hajnal
Szívvel, lélekkel

 >>


Videók